Rakun bileklik; sadece görsel bir estetik sunmakla kalmaz, aynı zamanda hikayeler anlatır. Her bir alberaccessories koleksiyonu, kendine özgü bir hikayeyi temsil eder ve bu da yaşam alanınıza anlam katar. Ayrıca, sevdiklerinize hediye olarak da mükemmel bir seçenek olabilirler. Özel bir günü kutlamak veya sadece sevginizi ifade etmek için tasarlanmış bir rakun bileklik seçerek duygusal bir bağ kurabilirsiniz.

Cho Ku Rei Bileklik; Güç arttırıcı bir semboldür. Reiki enerjisinin gücünü arttırır. Anlamı “Evrenin bütün gücünü şimdi buraya koy “ demektir. Başlangıç sembolü olduğu ve diğer tüm sembolleri harekete geçirdiği için çalışmayı başlatan düğmedir. Reikinin enerjisini arttırmak ve şifa enerjisini belirli bir bölgeye odaklamak için kullanılır. Negatif enerjiden arınmamızı sağlar ve pozitif enerji alanı oluşturur. Sembolün çalışması için doğru yönde ve şekilde çizim yapıldıktan sonra 3 kere “Cho-Ku-Rei” mantrası söylenir.

Ankh Sembolü Bileklik; Mısırlı; “yaşam haçı”dır, kadın ve erkeğin birlikteliğini simgeler ve evrensel yaşamın çekiciliği olarak ele alır. Nil’in anahtarı olarak da bilinir.

Peace ( barış sembolü ) Bileklik; Barış sembolü, barışı simgeleyen semboldür. Çok yaygın olarak kullanılan bir semboldür, barış sembolü kolye, barış sembolü bileklik, barış sembolü küpe ve bir çok aksesuarda yerini almaktadır.

Yaşam dengesi bilekliği; Yin yang sembolü, her insanın hayatında bir kere bile olsa karşısına çıkan, anlamı tam olarak bilinmese bile çok yaygın bir simgedir. Tai Chi ismiyle de bilinen bu sembol ters şekilde duran bir “S” harfine benzer. Zıtlıkların oluşturduğu bütünü temsil ettiği için bir tarafı siyah, diğer tarafı beyazdır ve tam ortalarında siyahta bir beyaz, beyazda da bir siyah nokta bulunur. Yin sakinlik, yavaşlık, yumuşaklık anlamına gelirken yang ise kaos, hareket, sertlik anlamındadır.

Avokado bileklik; “Avokado” kelimesi Türkçeye İngilizce “Avocado” kelimesinden bu kelime de İspanyolca aguacate kelimesinden gelmektedir. Bu kelime de ispanyolcaya Nahuatl dilindeki ahuácatl (testis (meyvenin şeklini belirten referans bir kelime)) kelimesinden gelmektedir. Avokadolar Aztekler’de ‘bereket meyvesi’ diye bilinirdi. Bereket, şans ve doğurganlığı temsil etmektedir,

Nar bileklik; Mitolojide nar; bereketi, doğumu ve çoğalmayı sembolize etmektedir. Pek çok meyvede çekirdek, meyvenin ortasında sınırlı sayıda saklıyken nar, sayısız dölden oluşmaktadır. Bu bağlamda nar, bereketin ve bir neslin devamlılığının sembolü olmuştur. Yılbaşı hediyesi, sevgililer günü hediyesi, doğum hediyesi, evlilik hediyesi olarak çok yaygın bir semboldür.

Güneş bileklik; Yeniden başlamayı güç ile doğmayı inanmayı ve şansı temsil eder. Güneş öncelikle bir sıcaklık kaynağı olarak yaşamı, canlılığı ve enerjiyi simgeler. Sonrasında bir ışık kaynağı olmasıyla aydınlanmayı temsil eder. Başka önemli kavramlar da güneşle ilişkilendirilmiştir: Zaman, yaşam, doğum, ölüm, dirilme, tanrısallık, kraliyet, güç… Bu sebeple çoğu kültür, tarihinin herhangi bir döneminde, her şeyin gelişmesini ve büyümesini sağlayan bir güç olarak gördükleri Güneş’e tapmıştır. Genellikle güneşin doğması dirilişle, batması ise ölümle ilişkilendirilen bir kavram olmuştur. Bunlarla birlikte krallıkların ve imparatorlukların amblemi olarak da karşımıza çıkmıştır. Şu da önemlidir ki, Güneş; bazı geleneklerde, evrensel bir baba olarak da kabul edilmiştir. Buradaki ataerkil imajı da oldukça önemlidir. Çünkü bu imaj zamanla diğer dinlere de sirayet edecektir.

Melek Sayıları Gümüş Bileklik,  Gümüş kolye, Gümüş küpe, Sayı Sekansları, 777 bileklik, 777 Kolye, 777 Küpe,

111 sayısı anlamı: Sezgi

111 rakamının anlamı, hislerine güven ve kalbini dinle anlamına gelir. Tekrar eden 1 rakamı veya 11:11 saati gördüğün dönemde, eğer aklına takılan ama emin olamadığın bir durum varsa, meleklerin sana iç güdülerini dinlemen yönünde mesaj ilettiklerini düşünebilirsin.

222 sayısı anlamı: Hizalanma

Kendini kaybolmuş hissediyorsan 2 sayısını etrafında görebilirsin. 222 melek sayısı anlamı ‘dur ve kendine odaklan’ dır. Şu an yapmaya çalıştığın şeylere gerçekten inanmıyor olabilirsin ve 222 sayısını gördüğünde kendi içine dönüp gerçekten ne istediğine karar vermen gerekiyor. Eğer başkalarının baskısı altındaysan veya verdiğin kararlara yeterince güvenmiyorsan çevrende 2 sayısını sık sık görmen çok olası.

333 sayısı anlamı: Destek

333 sayısını sık görüyorsan, ruhani rehberlerin sana destek mesajlarını iletiyorlar demektir. Eğer kendini kararsız, güçsüz ve bıkkın hissediyorsan, zor bir dönemden geçiyorsan, meleklerin sana yol gösteriyor, sevgilerini ve desteklerini gönderiyorlar demektir. 333 sayısını veya 3 sayısının kombinasyonlarını sık görmeye başladığında, biraz daha dikkat kesilip meleklerin sana gösterdiği yolu keşfetmelisin.

444 sayısı anlamı: Korunma

444 sayısının anlamı, melekler tarafından gelen korunmaya işaret ediyor. Eğer etrafında 4 sayısını sık sık görüyorsan, evrenin ve meleklerin seni koruduğuna emin olabilirsin. 444 melek sayısı, meleklerin sana yardım etmeye hazır olduklarını söyler. Tekrar eden 4 rakamlarını gördüğün dönemlerde, meleklerden korunma ve yardım isteyebilirsin.

555 sayısı anlamı: Değişim

Evden çıkar çıkmaz etrafında 5 sayısını görüyorsan bu ‘değişim zamanı’ demektir. 555 anlamı yeniliği de ifade edebilir. 555 melek sayısını sık sık görmeye başladığında, kendini ve kalbini yeniliklere hazırlaman gerektiği anlamına geliyor.

666 sayısı anlamı: Yansıt

666 melek sayısı anlamı dengelenmek ve evrenle hizalanmak anlamına geliyor. Zor dönemlerde, özellikle kendine ve evrene inancını kaybettiğinde karşılaşmaya başlayabileceğin 666 sayısı bir uyanış çağrısı olarak algılanabilir. Durup kendini doğru şekilde ifade etmek ve spiritüel gerçekleri yansıtmak için doğru zaman anlamındadır.

777 sayısı anlamı: Şans & Mucize

777 anlamı, şansı temsil eder. Evrenden dilediklerinin gerçek olacağı şanslı bir döneme girişi ifade eder. 777 melek sayısını sık sık görmeye başladıysan, uzun zamandır beklediğin güzel şeylerin gerçekleşmesine kendini hazırlamalısın. 777 anlamı özellikle yeni bir aşkı da simgeleyebilir.

888 sayısı anlamı: Denge

Maddi veya manevi zor bir dönemden geçerken, 888 sayısını görmeye başladıysan güzel bir haber: her şey bir dengeye kavuşacak demektir. 888 melek sayısı anlamı dengeyi simgeler ve her şeyin olması gerektiği gibi olacağı anlamına gelir. Bu sayıları gördüğün dönemde, beklediğin olaylar istemediğin şekilde bile sonuçlansa, en hayırlısının bu şekilde olacağını aklına getirmelisin.

999 sayısı anlamı: Serbest bırakma

999 melek sayısı, serbest bırakma anlamında yorumlanır. Artık sana iyi gelmeyen, dileklerine ve amaçlarına hizmet etmeyen duyguları serbest bırakman gerektiğini işaret eder. 999 anlamı aynı zamanda miadını dolduran şeyler olduğunun göstergesidir. Uzun süredir çelişkide olan, bir sonuç alamadığın konular varsa, 999 sayısını sık gördüğünde artık bu konunun sana bir hayrının dokunmayacğaını ve serbest bırakman gerektiğini belirtir.